Ensimmäiset kuukauteni kiinteistönvälittäjänä : Jenna

Ensimmäiset kuukauteni kiinteistönvälittäjänä!

Hei Jenna! Olet nyt ollut alalla kolme kuukautta. Miltä tuntuu tähän asti? 

Haastavaa, innostavaa! Hyppäsin syvään päähän ammattilaisten sekaan keltanokkana. Ahkeruudella, ennakkoluulottomuudella, sekä hyvän koulutuksen ansiosta löysin nopeasti hyviä käytäntöjä ja oman tapani käyttää persoonaani asiakkaiden luona.  

Miten ensimmäiset esittelysi sujuivat?  

Alkuun kuljin kollegojen mukana opettelemassa esittelyiden pitämistä välittäjän ja asiakkaan näkökulmista. Yllätyin, miten kaikki alkoi loksahtelemaan kohdalleen. Jotenkin tuntui heti luonnolliselta. 

Mitä jäi mieleesi ensimmäisestä kaupastasi? 

Ensimmäinen oma kauppani oli unohtumaton kokemus. Olla se henkilö, joka toi yhteen ostajan ja myyjän. Vaikka molempien kanssa olinkin hyvin toimeen tullut, oli silti jännittävää olla heille se luottamushenkilö tärkeällä hetkellä.  

Mediassa näkee välittäjien työtä. Mikä alalla tuli yllätyksenä? 

Se kuinka tässä joutuu tekemään jatkuvaa myyntiä. Ensin myyt itsesi toimeksiantajalle ja neuvottelet sopimuksen, jonka jälkeen myyt kohteen ostajalle. Palkkapäivä koittaa vasta sitten. 

Täytyy tehdä nöyrästi työtä ja kriittisesti tutkailla omaa tekemistä. On ollut tosi positiivinen yllätys, kuinka itsenäistä työ on ja kuinka paljon siihen voi itse vaikuttaa. Pienet ja suuret onnistumiset, kuten toimarit, näytöt ja kaupat ovat antaneet minulle ihania tunteita. Myös kasvaminen ihmisenä on alkanut kiinnostamaan eri tavalla. 

Mitä haluat jakaa kanssamme?  

Mielenkiintoista työstä tekee ihmisten kanssa toimiminen. Jokainen koti, sekä perhe on omanlaisensa, hienoa päästä tuomaan heidän elämäänsä lisäarvoa. On myös ollut kiva nähdä, miten erilaisia välittäjiä alalta löytyy. Jokainen meistä tekee työtä persoonallaan?  

Ota yhteyttä!    Jenna Licciardo-Toivola