Koivu LKV vahvistuu uuden kiinteistönvälityksen ammattilaisen liittyessä tiimiimme!

Koivu LKV vahvistuu uuden kiinteistönvälityksen ammattilaisen myötä!

Meillä on ilo ilmoittaa menestyneen Jyväskyläläisen kiinteistönvälittäjän, Mikko Hildenin, liittymisestä joukkoomme. Mikolla on yli 10 vuoden kokemus välitysalalta ja projektirakentamisesta. Hän on päättänyt jättää taakseen oman menestyksekkään välitysyrityksensä ja tulla mukaan kirjoittamaan Koivu LKV:n tarinaa. 

Tutustuessaan yrityksemme toimintamalliin ja brändiin Mikko vakuuttui siitä, että meillä on paljon tarjottavaa sekä asiakkaille että työntekijöille. Hänen liittymisensä vahvistaa entisestään kykyämme tarjota ensiluokkaista yksilöllistä palvelua. Lisäksi hän tuo mukanaan laajan verkoston vakioasiakkaitaan sekä vahvan aseman BNI-verkostossa. 

Mikko on kokenut kiinteistönvälitysalan mahdollisuudet ja haasteet omakohtaisesti. Aiemmin kahvilayrittäjänä toimiessaan hän sai paljon kiitosta luontaisista taidoistaan asiakaspalvelussa. Eräs hänen vakioasiakkaistaan, itse kiinteistönvälittäjä, huomasi Mikon potentiaalin ja ehdotti hänelle alalle siirtymistä. Vuonna 2012 Mikko otti rohkean askeleen ja sukelsi kiinteistönvälityksen maailmaan. Siitä lähtien hän on menestynyt alalla ja luonut vahvan maineen ammattitaitoisena välittäjänä. 

Liittymällä joukkoomme Mikko tuo mukanaan vankkaa osaamista, kattavan kokemuksen ja palavan intohimon työhönsä. Olemme jo nyt vaikuttuneita hänen ammattitaidostaan ja sitoutumisestaan. On suuri ilo, että hän valitsi juuri meidät, ja olemme varmoja, että hänestä tulee merkittävä osa menestystämme tulevina vuosina. 

Toivotamme Mikko Hildenin lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme. Uskomme vahvasti, että hänen ammattitaitonsa ja kokemuksensa rikastuttavat palvelutarjontaamme entisestään. Yhdessä rakennamme menestystä ja tarjoamme asiakkaillemme ensiluokkaista kiinteistönvälityspalvelua. 

Liity sinäkin Koivu LKV:n kasvavaan joukkoon ja seuraa matkaamme kohti uusia saavutuksia! 

Tutustu Mikkoon!