Koivu LKV | Uudistuotannot Jyväskylä / Kauramäki

Uudistuotantoa

Jyväskylä / Kauramäki

 

 

Jyväskylä / Kauramäki

Perhettäsi varten

Tämä käytännölliseksi suunniteltu koti sijaitsee luonnonläheisellä ja uudella asuinalueella, 
lähellä kaikkia tarvittavia palveluita. Rakennus lämpeää kaukolämmöllä ja kummallakin 
puoliskolla on omat liittymänsä. Asuntoihin kuuluu lisäksi autokatospaikka ja lämmin varasto.
Tervetuloa ihastumaan ja tekemään tästä kotisi.

 

Kohteen tiedot

Aikataulu
Rakenteilla.
Valmistuminen 2-3/2023.

Asunnot 

A     101m2 4h,k,khh,s + ak
Lämmin varasto/tekninen tila 5,8m2

B     101m2 4h,k,khh,s + ak
Lämmin varasto/tekninen  tila 5,8m2

 

Käytännöllisyys edellä

Tyylikäs asunto avaralla ja erittäin toimivalla pohjaratkaisulla tarjoaa oivallisen asumisen ratkaisun vuosiksi eteenpäin.

3 tilavaa makuuhuonetta on sijoitettu asunnon eri kulmiin, L-mallinen keittiö yhdistyy tilavan olohuoneen puolelle, josta kulku terassin kautta etelän suunnan puoleiselle takapihalle. Arjen käytännöllisyyttä lisäävät erillinen wc sekä kodinhoitohuone runsaalla säilytystilalla. 

Oma autokatos ja lämmin varasto asunnon yhteydessä. Kummallakin puoliskolla myös omat kaukolämpö- ja sähköliittymät. Käyttökustannukset, kuten vesi- ja sähkökulut maksetaan toteutuneen kulutuksen mukaan omien mittarilukemien perusteella. 

Asunnot

Asunto Koko Huoneet Status
Lyhdelenkki 38 A 101 m² 4h,k,s,khh + ak,terassi,varasto 283000 €
Lyhdelenkki 38 B 101 m² 4h,k,s,khh + ak,terassi,varasto 283000 €

Me pidämme asiakkaistamme aina huolta!

Koivu LKV:n kautta unelmien asunnon ostaminen on helppoa. 

Kun varaat asuntosi Koivu LKV:n kautta, saat ostajan etuna kattavan tietopaketin ja Omavälittäjän avustamaan Sinut läpi rakennusprosessin valmistumiseen asti.

Uudiskodin ostajalle tarjoamme etuja oman asunnon myyntiin.  

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Ota yhteyttä jo tänään! 

Jenna Licciardo-Toivola

Kiinteistönvälittäjä, LKV
044 988 7910
jenna.licciardo-toivola@koivulkv.fi

Sisustusmateriaalit

Kaupat ja palvelut

Ympäristö ja luonto

Koulut ja päiväkodit

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

Mietteissä asunnon myynti?
Jätä meille yhteydenottopyyntö

 Täytä alta löytyvä lomake, niin otamme yhteyttä
kahden vuorokauden kuluessa.