Koivu LKV ja Garantia rakennus | Uudistuotannot Jyväskylä / Mannila

Uudistuotantoa

Jyväskylä / Mannila

Jyväskylä / Mannila

Koti kaiken hyvän keskellä 

ASOY Jyväskylän Ala-Mannista ympäröivät monet Jyväskylän parhaimmista puolista. Palokkajärven ja Tuomiojärven rantojen monipuoliset vapaa-ajaan aktiviteetit ja Palokankeskuksen sekä Seppälän kattavat palvelut ovat lähelläsi mihin suuntaan lähdetkin. Rauhallista ja idyllistä asumista alueella tukevat myös Mankolan päiväkoti sekä Mannilan uusi koulu. Moderni puutalokohde muotoutuu hyvän pohjaratkaisunsa ansiosta aina asujansa näköiseksi hyvän elämän tukikohdaksi. 

Kohteen tiedot

Aikataulu
Valmis

Asunnot 

2kpl 3h+k+s 71 m²
1kpl 3h+TT+k+s 80 m²
2kpl 3h+TT+k+s 81 m²
1kpl 4h+k+s 85 m²
1kpl 4h+k+s 90 m²
4kpl 5h+k+s 100 m²
1kpl 5h+k+s 118 m²

Rakentaja
Garantia Rakennus

Garantia Rakennus

Huoletonta ja laadukasta asumista

ASOY Jyväskylän Ala-Manninen kattaa yhteensä kolme rivitaloa ja 12 asuntoa aina kolmioista viisi huonetta sekä keittiön kattaviin kokonaisuuksiin. Kaikkiin asuntoihin sisältyy rauhalliselle ja yksityiselle taloyhtiön sisäpihalle osoittavat lasitetut parvekkeet. Tässäkin kohteessa jokainen asiakas pääsee itse suunnittelemaan oman tulevan kotinsa sisustuksen kiintokalustuksia myöten. Kiintokalustussuunnittelun tarjoaa kotimainen kalustetoimittaja Puustelli. 

Laadukkaasti rakennettu uudisasunto asunto-osakeyhtiössä tarjoaa huoletonta ja kustannustehokasta asumista. Asunnoista maksetaan kuukausittainen lämmityskulut sisältävä hoitovastike. Vesi- ja sähkökulut maksetaan toteutuneen kulutuksen mukaan omien mittarilukemien perusteella. Sähköautojen latausvarauksen sisältävät autopaikat ovat ostettavissa erikseen. Pyöräkatos palvelee ympäristön loistavia pyöräilymahdollisuuksia hyödyntäviä asukkaita. 

Puurakenteinen kokonaisuus sulautuu kauniisti idylliseen ja vehreään ympäristöön, jonka kruunaavat piharakennuksiin toteutettavat viherkatot.

Asunnot

Garantia Mannila pohjaA2
Asunto Koko Huoneet Status
Saarijärventie 18 B 4 100 m² 5h,k,s,khh +var 325000 €

Me pidämme asiakkaistamme aina huolta!

Garantian rakentaman unelmien asunnon ostaminen on helppoa ja turvallista. 
Kun varaat asuntosi Koivu LKV:n kautta, saat ostajan etuna kattavan tietopaketin ja Omavälittäjän avustamaan Sinut läpi rakennusprosessin valmistumiseen asti.

Uudiskodin ostajalle tarjoamme etuja oman asunnon myyntiin.  

Osoituksena kotimaisesta laadusta ja asiantuntijuudesta Garantialle on myönnetty Avainlippu. 

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Ota yhteyttä jo tänään! 

Reetta Nummelin

Kiinteistönvälittäjä, LKV, RI
040 543 7112
reetta.nummelin@koivulkv.fi

Kaupat ja palvelut

Ympäristö ja luonto

Koulut ja päiväkodit

Sisustusmateriaalit

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

Mietteissä asunnon myynti?
Jätä meille yhteydenottopyyntö

 Täytä alta löytyvä lomake, niin otamme yhteyttä
kahden vuorokauden kuluessa.