Koivu LKV | Uudistuotannot Jyväskylä / Mannisenmäki

Uudistuotantoa

 

Jyväskylä / Mannisenmäki

Jyväskylä / Mannisenmäki

Helppoa kerrostaloasumista upeissa maisemissa

Mannisenmäki sijoittuu Palokan keskuksen läheisyyteen. Alueelta pääsee kätevästi kaupungin joka puolelle hyödyntämällä yhteyttä Nelostielle alapuolella kulkevaa Saarijärventietä pitkin. Mannisenmäen alueella on oma päiväkoti ja peruskouluja on lähietäisyydellä useitakin. Läheltä löydät myös Palokan kauppakeskukset ja kaikki sieltä löytyvät palvelut. Asuntoyhtiö sijoittuu alueen huipulle, jonka ansiosta korkeimpien kerroksien asunnot tarjoavat upeat maisemat. Rauhallinen sekä kätevä sijainti lähellä palveluita mahdollistavat mukavan päivittäiselämän.   

Kohteen tiedot

Aikataulu

Ennakkomarkinoinnissa
Muuttovalmis kesä 2023

Asunnot 

1 kpl 2h+k+s +lasit. p 62 m²

1 kpl 2h+k+s +lasit. p 67 m²

1 kpl 3h+k+s +lasit. p 71,5 m²

1 kpl 3h+k+s +lasit. p 80,5 m²

 

Kätevää ja ekologista asumista

Palokan Mannisenmäellä valmistuu uusia, avaria asuntoja. Hissillisessä kerrostalorakennuksessa sijaitsevat ylimmän kerroksen kookkaat asunnot tarjoavat mahdollisuuden mielyttävään päivittäiselämään.

Talo on rakennettu energiatehokkaista puuelementeistä, lukuun ottamatta kellarikerrosta, joka on betonirakenteinen. Huoneistot on varustettu automaattisella sammutusjärjestelmällä, joka lisää turvallisuutta arjessa. 

Lämmitys hoidetaan asuntokohtaisesti sähköpattereilla. Energiatehokkaan rakennustavan ansiosta asuntojen energiankulutus on erittäin pieni. Käyttövesi lämmitetään yhteisellä ilmavesilämpöpumpulla, jonka kulu jaetaan asukkaiden kesken toteutuneen kulutuksen mukaan. (Mittaus tehdään asuntokohtaisesti)

Asuminen tässä kerrostalokodissa on helppoa sekä ekologista!

Asunnot

Asunto Koko Huoneet Status
Mannisenmäentie 9 as 14 71 m² 3h,k,s +lasitettu parveke 258973 €
Mannisenmäentie 9 as 15 67 m² 2h,k,s +lasitettu parveke 243880 €
Mannisenmäentie 9 as 17 80 m² 3h,k,s +lasitettu parveke 297770 €
Mannisenmäentie 9 as 16 62 m² 2h,k,s +lasitettu parveke 232252 €

Me pidämme asiakkaistamme aina huolta!

Koivu LKV:n kautta unelmien asunnon ostaminen on helppoa. 

Kun varaat asuntosi Koivu LKV:n kautta, saat ostajan etuna kattavan tietopaketin ja Omavälittäjän avustamaan Sinut läpi rakennusprosessin valmistumiseen asti.

Uudiskodin ostajalle tarjoamme etuja oman asunnon myyntiin.  

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Ota yhteyttä jo tänään! 

Reetta Nummelin

Kiinteistönvälittäjä, LKV, RI
040 543 7112
reetta.nummelin@koivulkv.fi

Mikko Hilden

LKV, KiAT, Kaupanvahvistaja
045 861 4477
mikko.hilden@koivulkv.fi

Kaupat ja palvelut

Koulut ja päiväkodit

Ympäristö ja luonto

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

Mietteissä asunnon myynti?
Jätä meille yhteydenottopyyntö

 Täytä alta löytyvä lomake, niin otamme yhteyttä
kahden vuorokauden kuluessa.