Koivu LKV ja Garantia rakennus | Uudistuotannot Muurame / Hautalahti

Uudistuotantoa

Muurame / Hautalahti

Muurame / Hautalahti

Rauhaa ja luonnonläheisyyttä Päijänteen rantamaisemissa Muuramessa 

Tilavia ja kauniita rivitaloasuntoja rauhallisella ja kotoisalla Hautalahden asuinalueella, Muuramessa.
Asunnot sijoittuvat aurinkoiselle peltotontille Päijänteen tuntumaan, kuitenkin lyhyen matkan päähän Muuramen keskustasta ja kouluista.
Maalämpö, oma lämmin varasto asuntojen yhteydessä sekä autokatospaikka erillisessä katoksessa takaavat mukavan asumisen.
Uudiskohteen hyvät puolet ovat edulliset asumiskustannukset nyt ja vuosiksi eteenpäin. 
Upeasti suunniteltu, yksilöllinen rivitalokohde uudella Hautalahden asuinalueella Muuramessa takaa upeat puitteet rauhalliseen asumiseen pariskuntana tai perheenä. 

 

Kohteen tiedot

Aikataulu
Rakenteilla
Valmistuminen 2025

Asunnot 

1kpl 5h+k+s 105 m²
4kpl 3h+k+s 83 m²
3kpl 4h+k+s 99 m²

Rakentaja
Garantia Rakennus

 

Garantia Rakennus

Omatoimista asumista edullisesti

Myllynsiiven As Oy- muotoiseen rivitalokohteeseen kuuluu yhteensä 8 asuntoa, kahdessa rakennuksessa. Asunnoille kuuluu oma autokatospaikka erillisestä katoksesta, sekä mahdollisuus toiseen paikkaan piha-alueella. Terassilta pääset ihailemaan ilta-auringon säteitä sekä rentoutumaan oman pihan puolelle.

Oma tontti, maalämpö ja nykyaikainen tekniikka takaa edulliset asumiskustannukset vuosiksi eteenpäin. Tulevaisuutta ajatellen on autokatoksissa myös valmius sähköautojen latausasemalle. 

Asunnot sisustetaan laadukkailla materiaaleilla, joihin ehtii vielä hyvin vaikuttamaan. Rivitalokohde takaa helppoa ja kustannustehokasta asumista. Hoitovastike tulee olemaan noin 3,5€ / m² / kk (taloussuunnitelman mukainen arvio). Vesi- ja sähkökulut maksetaan toteutuneen kulutuksen mukaan omien mittarilukemien perusteella. 

Asunnot

Asunto Koko Huoneet Status
Myllynsiipi 1 A 1 105 m² 5h,k,s +var/autokatos 299250 €
Myllynsiipi 1 A 2 83 m² 3h,k,s +var/autokatos 249000 €
Myllynsiipi 1 A 4 99 m² 4h,k,s +var/autokatos 292000 €

Me pidämme asiakkaistamme aina huolta!

Garantian rakentaman unelmien asunnon ostaminen on helppoa ja turvallista. 
Kun varaat asuntosi Koivu LKV:n kautta, saat ostajan etuna kattavan tietopaketin ja Omavälittäjän avustamaan Sinut läpi rakennusprosessin valmistumiseen asti.

Uudiskodin ostajalle tarjoamme etuja oman asunnon myyntiin.  

Osoituksena kotimaisesta laadusta ja asiantuntijuudesta Garantialle on myönnetty Avainlippu. 

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Ota yhteyttä jo tänään! 

Reetta Nummelin

Kiinteistönvälittäjä, LKV, RI
040 543 7112
reetta.nummelin@koivulkv.fi

Sisustusmateriaalit

Koulut ja päiväkodit

Kaupat ja palvelut

Ympäristö ja luonto

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

Mietteissä asunnon myynti?
Jätä meille yhteydenottopyyntö

 Täytä alta löytyvä lomake, niin otamme yhteyttä
kahden vuorokauden kuluessa.