Uudistuotanto | Koivu LKV | Kiinteistönvälitys Jyväskylä

UUDISTUOTANTO

Uusia unelmia rakenteilla

Lue lisää!

Uudistuotanto

Elämän kokoisia koteja

Me Koivulla haluamme tarjota koteja asiakkaillemme, emme vain uusia asuntoja. Haluamme vastata asiakkaidemme tarpeisiin ja toiveisiin parhaalla mahdollisella, kestävää tulevaisuutta tukevalla tavalla. Siksi ostaessasi kotisi kauttamme saat aina asiantuntevaa ja arvoistasi palvelua.

Uudiskohteet

Jyväpolku / Kinkomaa

Viihtyisää arkea Ahvenlammella 

Omalla tontilla seisovat paritalot valmistuvat suositulle Ahvenlammen alueelle. Muuramen nopeiten kasvava alue Kinkomaa tarjoaa loistavine palveluineen upeat elämän puitteet esimerkiksi nuorille aikuisille ja lapsiperheille! 

Lue lisää

Jyväskylä / Mannila

Koti kaiken hyvän keskellä

Loistavasti sekä lapsiperheille että elämää kaupungin parhaiden palveluiden äärellä arvostaville aikuisille sopiva asunto-osakeyhtiö nousee suositun Mannilan asuinalueen viimeisille vapaille tonteille. Nämä kohteet viedään käsistä! 

Lue lisää

Jyväskylä / Mannisenmäki

Rauhaisaa asumista palveluiden äärellä

Loistavasti sekä lapsiperheille että elämää kaupungin parhaiden palveluiden äärellä arvostaville sopiva uusi asunto-osakeyhtiö nousee Mannisenmäelle metsän siimekseen. 

Lue lisää

Muurame / Hautalahti

Luonnonläheisyyttä Päijänteen rantamaisemissa Muuramessa

Tilavia ja kauniita rivitaloasuntoja rauhallisella ja kotoisalla Hautalahden asuinalueella, Muuramessa. Asunnot sijoittuvat aurinkoiselle peltotontille Päijänteen tuntumaan, kuitenkin lyhyen matkan päähän Muuramen keskustasta ja kouluista! 

Lue lisää

Uudiskotien viimeisteltyä ulkonäköä
käytännöllisyyttä unohtamatta

Huolellisesti mietityt yksityiskohdat tekevät kodista toimivan ja luovat juuri oikean tunnelman. 

Esimerkiksi Garantia-rakennuksen kohteista löytyvät Puustellin laadukkaat ja näyttävät kalusteet. Lattioihin tuodaan arvokkuutta ja lämpöä esimerkiksi aidoilla parketeilla, laatoituksilla tai vinyylilankulla, sekä seiniin persoonaa huolella valituilla tapeteilla, kaakeleilla tai kestävillä maaleilla. 

Mutta pelkkä hyvä ulkonäkö ei riitä – myös asuntojen pohjaratkaisut on mietittävä aina loppuun asti. Kodeissa niin arjen kuin juhlankin pitää olla helppoa ja sujuvaa. 

Yhteistyökumppanillemme, Garantia Rakennukselle, on myönnetty Avainlippu osoituksena palvelun kotimaisesta laadusta. 

Takalankuja 1A
Desk and senkki KoivuLKV

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

Kiinnostuitko?
Jätä meille yhteydenottopyyntö

 Täytä alta löytyvä lomake, niin soitamme sinulle takaisin
kahden vuorokauden kuluessa.