Jenna Licciardo-Toivola | Koivu LKV

Jenna Licciardo-Toivola

Kiinteistönvälittäjä, LKV

044 988 7910
jenna.licciardo-toivola@koivulkv.fi
Ota yhteyttä

Jyväskylä
Kauppakatu 18 C 32
40100 Jyväskylä

"Kanssasi kohti tulevaisuutta"

 

Näin asun 
Asun vuokralla kaksitasoisessa yksiössä, josta löytyy isokokoinen terassi sekä harvinainen lähes viiden metrin huonekorkeus. Koti on minulle tärkeä paikka, sillä olen hyvin ihmisläheinen ja tykkään myös ajatella, että meillä on aina ovet auki. 
 
Siksi välitän 
Lähdin välittäjäksi, koska pidän ihmisten parissa työskentelystä hyvin paljon sekä haluan aina olla avuksi. Tällä alalla tämän pääsee toteuttamaan, pääsen olemaan luotettava sekä aito kanssakulkija ihmisten matkalla kohti heidän uutta kotiaan. Asunnot ovat myös minulle intohimo, ja tykkään käydä katselemassa erinäköisiä kohteita päivittäinkin kävelyideni yhteydessä. On mukava kuvitella minkälaista elämää asunnot pitävät sisällään! 
 
Silloin onnistuin 
Määrätietoisena ihmisenä olen aina asettanut itselleni paljon tavoitteita, ja olen niitä vuosien saatossa paljon saavuttanutkin. Viimeisimpänä esimerkkinä toimii LKV-kokeen suorittaminen. Asetin itselleni tavoitteen läpäistä kokeen ennen kuin alalle lähdin, ja sen sain toteutettua! Toistuvasti pyrin tuomaan muiden ihmisten päivään lisäarvoa, sen seurauksena tulee minulle aina onnistunut olo. 
 
 

Jätä minulle yhteydenottopyyntö

Täytä alta löytyvä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä
kahden vuorokauden kuluessa.