Jukka-Pekka Friman | Koivu LKV

Jukka-Pekka Friman

Kiinteistönvälittäjä, LKV, RKM

050 386 6677
jukka-pekka.friman@koivulkv.fi
Ota yhteyttä

Jyväskylä
Kauppakatu 18 C 32
40100 Jyväskylä

“Kumppanisi elämänkaaren välitystarpeissa”


Näin asun
Kotini on Tuohimutkassa sijaitseva 80-luvulla rakennettu omakotitalo. Seppälän palvelujen äärellä sijaitsevan kodin etuovelta avautuvat Jyväskylän parhaat ulkoilumaastot, mikä on kaltaiselleni urheiluhullulle tärkeää. Talvisin hiihdän, kesäisin uin, pyöräilen ja juoksen. Tavoitteenani on aina voittaa itseni ja takana onkin jo maratonjuoksuja ulkomaan kohteissa Berliinistä Nizzaan. Listalta puuttuu vielä tulevaisuudessa siintävä New York. Joskus voisin vaihtaa helppoon asumiseen kerrostalossa, mutta vain jos urheiluvälineilleni on tilaa! 

Siksi välitän
Olen toiminut välittäjänä jo yli 20 vuotta. Näin pitkää uraa ei voi menestyksekkäästi tehdä ilman, että työ on palkitsevaa myös henkisellä tasolla. Kiinteistökaupassa olemme tekemisissä ihmiselämän isoimpien asioiden kanssa. Kun saan olla mukana auttamassa elämänkaaren eri vaiheiden synnyttämien tarpeiden täyttämisessä, en voi kuvitella saavani sen antamaa henkistä palkkiota mistään muusta työstä. 

Silloin onnistuin
Haluan kohdata kaikki asiakkaani aina parhaalla mahdollisella palvelulla. Joissain tapauksissa asiakkuuksista on muodostunut jopa ystävyyssuhteisiin verrattavia, pitkiä kumppanuuksia. Tämä kertoo siitä, että olen ansainnut asiakkaan luottamuksen tekemällä työni ansiokkaasti. 

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

Jätä minulle yhteydenottopyyntö

Täytä alta löytyvä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä
kahden vuorokauden kuluessa.