Saija Rokka | Koivu LKV - Jyväskylä

Saija Rokka

Asuntomyyjä, KILAT, osakas

040 766 0845
saija.rokka@koivulkv.fi
Ota yhteyttä

Jyväskylä
Kauppakatu 18 C 32
40100 Jyväskylä

“Sen oikean tuntee jo astuessaan sisään” 


Näin asun
Asun kolmiosta kaksioksi remontoidussa, avarassa asunnossa palvelujen läheisyydessä Muuramessa. Kodissa minulle on tärkeintä tunne, jonka saan ovesta sisään astuessani. Kodin pitää tuntua kodilta. Tämän neuvon annan aina myös asiakkailleni. Kotini on persoonallinen ja siellä näkyy elämä. 

Siksi välitän
Kahden lapsen äitinä tiedän, että koti on tärkein paikka maailmassa. On siis etuoikeus päästä työssään myötävaikuttamaan toisen ihmisen elämään tällä osa-alueella. Opin jokaisesta asiakaskohtaamisesta jotain, joka auttaa minua olemaan työssäni jälleen hieman entistä parempi. Usein saan myös arvokkaita oivalluksia omaankin elämääni. Tässä työssä vain yksinkertaisesti viihtyy, kiitos siitä kuuluu asiakkaideni lisäksi upeille työtovereilleni! 

Silloin onnistuin
Eräissä kaupoissa sain samalla kertaa toteutettua kahden iäkkäämmän pariskunnan asumisen haaveet. On mahtava tunne, kun asiakas kertoo pyyteettömästi olevansa sydämestään kiitollinen siitä, että olen hoitanut työni hyvin. Vielä kauppojen jälkeenkin olen pysynyt asiakkaiden kanssa yhteydessä ja saanut kuulla miten elämä on lähtenyt uudessa osoiteessa käyntiin. Puheluissamme vaihdamme yhä kuulumiset ja nauramme yhdessä, kun en osaa olla teitittelemättä useaan kertaan tehdyistä sinunkaupoista huolimatta!

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

Jätä minulle yhteydenottopyyntö

Täytä alta löytyvä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä
kahden vuorokauden kuluessa.