Kotimme suuren metsän ja palveluiden äärellä

Kotimme suuren metsän ja palveluiden äärellä

Esitimme rivitalokolmion nykyisille omistajille asunnonetsijöiden usein esittämiä kysymyksiä:

Miksi valitsitte tämän asunnon? Mikä oli silloin elämäntilanteenne? Mitä eniten arvostatte kodissanne? Onko asuinalue yhteisöllinen ja naapurit mukavia? Onko asuntonne sijainti hyvä, miten kulkuyhteydet toimivat ja liikkuminen helppoa? Ovatko palvelut helposti saatavilla? Mitä haluaisitte sanoa kodistanne kiinnostuneille? Minne muutatte seuraavaksi? 

Lue alta mitä he meille kertoivat.  

- Koivu LKV - 

….................... 

Heipä hei! Olemme liikkumisesta, luonnosta ja asumisen helppoudesta nauttiva pariskunta. Etätyöhön siirtymisen myötä olemme muuttamassa nykyisen kolmion sijaan hieman isompaan asuntoon kotona työskentelyä helpottaaksemme. 

Ennen nykyisen asuntomme ostoa 5 vuotta sitten, asuimme vuokralla ja halusimme laadukkaan asunnon hyvältä paikalta läheltä luontoa ja palveluja. Täältä se sitten löytyi, Kangasvuoren uudelta alueelta. Naapurustossa ollaan aina valmiita jeesaamaan tarpeessa olevaa, ja rentoa rupatteluseuraa kyllä löytyy aina törmätessä.

Etäisyys palveluihin ja keskustaan on myös loistava, ja asunnosta levittäytyy upea maisema auringonlaskuineen. Keskustaan pääsee helposti pyöräillen sekä julkisilla, ja Sepän monipuoliset palvelut ovat todella lähellä. Lähimetsä tarjoaa mahtavat lenkkeily-, marjastus- ja hiihtomaastot. Raskaan työpäivän jälkeen sen tarjoamat upeat luontokokemukset auttavat jaksamaan arjen askareissa. 

Arvostamme uudehkon kotimme etuja ja remonttivapaata asumista. Parhaita paloja asunnossamme ovat toimiva pohjaratkaisu, avara alakerta, kaksi vessaa, lasitettu parveke upealla maisemalla sekä omassa käytössä oleva takapiha. Arvostamme myös rauhallista asuinaluettamme, luontoa ja lenkkeilymaastoja, jotka kaikki toteutuvat täällä.  

Toimiva asunto, pienet sähkölaskut, hyvät ulkoilumaastot, kattavat Seppälän palvelut, eeppiset auringonlaskut ja perheystävällinen alue. Mitä muuta asumiselta voi toivoa?  
Ja koska olemme ihastuneet alueeseen niin kovin, muuttomatka ei tule olemaan kovinkaan pitkä. Unelmissamme on päästä muuttamaan hieman isompaan asuntoon mahdollisimman pian. Uuteen kotiin, jossa olisi yksi lisähuone kahden etätyöskentelijän tarpeiden täyttämiseksi. 

Toivotammekin ilolla sinut tervetulleeksi kotiimme! 

Tästä kohteeseen!