Metsätilat | Koivu LKV

Metsätilat | Koivu LKV

Metsätilojen myynti ja ostaminen

Myyminen

Jokainen myyntikohteemme arvioidaan metsäammattilaisen laatiman maastokatselmoidun metsäarvion avulla, joka ottaa huomioon kaikki metsätilan arvoon vaikuttavat tekijät.  

Ostaminen

Myyntikohteidemme kohde-esittelyt sisältävät kattavat tiedot metsän nykytilasta, kasvupotentiaalista, välittömästi saatavilla olevista tulovirroista ja vaadittavista hoitokustannuksista.  

Metsäsi arvoinen

Koivu LKV kumppaneineen tuntee kotimaisen metsän arvon. Tarjoamme sinulle koko Suomen kattavan kokonaispalvelun metsätilan myynti- ja ostoprosessiin. Asiantuntevat kiinteistönvälittäjämme yhdessä Lusto Metsävarainhoidon ammattilaisverkoston kanssa työskentelevät varmistaakseen aina sujuvat ja tehokkaat kaupat. 

Näin helposti myyt metsätilasi Koivu LKV:n kanssa

1. LÄHETÄ MEILLE Kiinteistön tiedot

Toimita meille tietoja myytävästä kohteesta. Voit toimittaa tiedot joko alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen jyvaskyla@koivulkv.fi. Huomioithan, että  tietojen toimitus ei sido sinua mihinkään, vaan olemme sinuun erikseen yhteydessä tietojen toimittamisen jälkeen ja teemme erillisen tarjouksen kiinteistön myyntitoimeksiannolle. 

2. Metsäarvio

Toimeksiannon allekirjoittamisen jälkeen myyntikohteelle laaditaan metsäammattilaisen maastokatselmoitu metsäarvio, joka toimii pohjana kiinteistön myyntitoimeksiannolle.  Arvio tuotetaan summa-arvomenetelmää käyttäen, joka huomoi puuston, taimikoiden ja maapohjan yhteisarvon, sekä kiinteistölle arviohetkellä kohdistuvat välittömät metsänhoidon kustannukset.  

3. HOIDAMME KIINTEISTÖNVÄLITYKSEN 

Tuotamme kiinteistönvälitykseen tarvittavat edustavat myyntiesitteet valokuvineen, kohdetiedot ja muut dokumentit. Huolehdimme kattavasta näkyvyydestä metsänostajien keskuudessa ja vastaamme, että ostajilla on tiedossaan kaikki tarvittava tieto tarjouksen tekemiseksi. Teemme kaupanteosta sujuvaa ja vaivatonta, sekä pidämme sinut aina ajan tasalla. Mahdollisuuksien mukaan kaupanteko voidaan hoitaa täysin digitaalisesti. 

4. KiinteistökaupAN PÄÄTtäminen

 Hyväksytyn tarjouksen saavutettuamme hoidamme kiinteistökaupan muut vaiheet, jotka sisältävät kiinteistökaupan asiakirjat ja kaupan allekirjoituksen järjestelyt.  

Ota ENSIMMÄISEKSI yhteyttä

Kerro viestikentässä oletko kiinnostanut ostamaan vai myymään metsätilan. Jos olet myymässä kerro millainen metsätila on ja missä se sijaitsee? Jos olet ostamassa, kerro mistä ja millaisen metsätilan haluat. Olemme teihin yhteydessä mahdollisimman pian.

Miksi valita Koivu LKV? 

Räätälöidyt ratkaisut

Kiinteistösi myynti ei ole meille yksi tapaus muiden joukossa. Tarjoamme aina räätälöityjä ratkaisuja, jotka vastaavat juuri sinun yksilöllisiä tarpeitasi ja odotuksiasi. Jokainen kiinteistö on ainutlaatuinen, ja sitä kohtaan suhtaudumme yhtä ainutlaatuisella ja huolellisella tavalla.   

Luottamuksesi arvoinen

Luotettavuus ja rehellisyys ovat toimintamme kulmakiviä. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kiinteistöt myydään aina ammattitaidolla ja parhaaseen lopputulokseen pyrkien. Teemme kiinteistönvälitystä avoimesti ja eettisiä periaatteitamme noudattaen. Tiedät omaisuutesi olevan hyvissä käsissä.  

Asiakastuki ja viestintä

Olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukasta asiakaspalvelua ja avointa viestintää koko myyntiprosessin ajan. Haluamme, että tunnet olosi tuetuksi jokaisessa vaiheessa. Kokenut tiimimme on valmis vastaamaan kysymyksiisi ja pitämään sinut ajan tasalla myyntiprosessin etenemisestä.  

 

Vastuullisuus

Toimimme yhteistyökumppaneidemme kanssa vastuullisesti ja pyrimme edistämään kestävää kehitystä kiinteistönvälitysalalla. 

Yhteistyössä kanssamme

Välityspalkkio

Välityspalkkiomme metsäkiinteistöllesi on 4,22 % (sis. alv) kohteen kauppahinnasta. Minimipalkkiomme on 3000 euroa (sis. alv). Veloitamme lakisääteiset asiakirjakulut, myynnin lisäpalvelut ja maastokatselmoidun metsäarvion erikseen. 

Asiakirjapalvelu
  
  Kiinteistöjen kauppakirjat alk. 500 euroa (sis. alv) + asiakirjakulut. 
  Arviointipalvelu (kirjallinen) 
  Kiinteistöt alk. 800 euroa (sis. alv) + asiakirjakulut. Pyydä tarjous!