Kotimme Puuppolassa - Koivu LKV

Kotimme Puuppolassa

Esitimme Laahanrinne 17 maalämpöisen 2012 rakennetun omakotitalon nykyisille omistajille meiltä asunnonetsijöiden usein esittämiä kysymyksiä:

Miksi valitsitte tämän asunnon? Mikä oli silloin elämäntilanteenne? Mitä eniten arvostatte kodissanne? Onko asuinalue yhteisöllinen ja naapurit mukavia? Onko asuntonne sijainti hyvä, miten kulkuyhteydet toimivat ja liikkuminen helppoa? Ovatko palvelut helposti saatavilla? Mitä haluaisitte sanoa kodistanne kiinnostuneille? Minne muutatte seuraavaksi?  
Lue alta mitä he meille kertoivat.   
 
- Koivu LKV -  
 
….................... 

Hei, olemme Timo ja Henna, nuorisomme ovat Juuso ja Venla sekä pohjanpystykorva Lumi. Elämme perhearkea töiden ja nuorten jatko-opintojen parissa. 

Asuimme kahden pienen lapsen kanssa Palokassa ja haaveena oli omakotitalo hieman kaupungin ulkopuolelta, etsinnässä oli tilava tontti lähellä metsää ja hyviä ulkoilumaastoja. Löysimme tämän tontin Puuppolasta, jolle rakennutimme talon v. 2012 ja olemme siis talon ensimmäiset asukkaat.  

Eniten arvostamme erittäin tilavaa keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen yhteyttä. Keittiössä on helppo laittaa ruokaa myös isommalla porukalla ja laskutilaa on käytössä runsaasti ja helppo yhteys takapihan isolle terassille on iso plussa kesäaikaan. Terassikauden päättyessä syksyllä, on mukava jatkaa grillikautta tunnelmallisessa kodassamme. 

Asuinalue on viihtyisä, naapurit ovat mukavia ja alueella asuu myös lapsiperheitä. 

Asunnon sijaintiin olemme olleet tyytyväisiä, päättyvän kadun varrella liikenne on maltillista. Kulkuyhteydet ovat hyvät, etenkin nyt uuden moottoritien valmistuttua kävelytiet ulottuvat koko matkan kaupunkiin asti. Jyväskylän keskustaan autolla ajaa vartissa, Palokan Orsi ostoskeskuksineen on alle 10min päässä. Lähistöllä on hyviä lenkkeilypolkuja, sieni ja marjapaikkoja, on kiva samoilla metsässä. 

Asuntoamme on hoidettu hyvin ja säännöllisesti koko käyttöiän ajan. Huoltomaalaus on tehty, talotekniikan osalta on myös kaikki huollettu ja tarkastettu. Halutessaan pihalla on tilaa ja mahdollisuuksia esimerkiksi hyötykasvien kasvattamiseen, kasvihuone tuottaa satoa hyvin. Maalämmitys, iso varaava takka ja tilava varasto polttopuille takaavat edulliset asumiskustannukset. 

Seuraavaksi olisi tarkoitus suunnata väliaikaisesti pienempään asuntoon Palokkaan, tilaa on tällä hetkellä meille liikaa kolmen perheenjäsenen asuessa vakituisesti kotona. Sieltä sitten muutamme kauemmaksi maalle nuorison itsenäistyessä, ja kun sopiva paikka löytyy. 

Toivotamme kaikki ilolla katsomaan kaunista ja käytännöllistä kotiamme. 

Tästä kohteeseen!