Premium tason keskustakotimme - Koivu LKV

Premium tason keskustakotimme

Esitimme huippusijainnilla olevan Kilpisenkatu 6:n huipputyylikkään kerrostalokolmion nykyisille omistajille meiltä asunnonetsijöiden usein esittämiä kysymyksiä: Miksi valitsitte tämän asunnon? Mikä oli silloin elämäntilanteenne? Mitä eniten arvostatte kodissanne? Onko asuinalue yhteisöllinen ja naapurit mukavia? Onko asuntonne sijainti hyvä, miten kulkuyhteydet toimivat ja liikkuminen helppoa? Ovatko palvelut helposti saatavilla? Mitä haluaisitte sanoa kodistanne kiinnostuneille? Minne muutatte seuraavaksi? 

Lue alta mitä he meille kertoivat.   

- Koivu LKV - 
…....................

Moi. Olemme nuori yrittäjäpariskunta, jonka elämäntilanne on kiireinen. Pyöritämme yritystä, harrastamme paljon liikuntaa ja tykkäämme myös reppureissata. Esim. vuosi sitten olimme 3kk Aasiassa matkustamassa.  

Ostin asunnon yksin kaksi vuotta sitten. Tähän asuntoon päädyin, koska halusin laatua. Tässä kohteessa on käytetty paljon laadukkaita materiaaleja, esim. saunassa on lasiseinä ja terassille avautuvat pariovet. Asunnon sijainti on timanttinen ja ehdotonta plussaa. Palvelut ovat lähellä, satama kivenheiton päässä, kirkkopuisto kadun toisella puolella ja jyväsjärven lenkkireititkin alle 300 metrin päässä. Käyn kesät ja talvet kaupassa shortseissa ja sandaaleissa.  

Naapurimme ovat ystävällisiä ja hisseissä ei tarvitse seisoskella tuppisuuna. Lisäksi kesäisin talonyhtiön eläkeläiset yleensä järjestävät yhteistä toimintaa.  

Meillä oikeastaan prioriteettinä on se, että kotoa pääsee kävelemällä ladun varteen. Talvisin kun tykkäämme hiihtää lähes joka päivä. Lisäksi oma venepaikka täytyy olla lyhyen kulkumatkan päässä. Keski-Suomessa pysytään.  

Jos haluatte premium – asumista, niin tämä on oikea vaihtoehto. Tulkaa katsomaan kotiamme, sitä ei voi kehua liikaa. 

Katso tästä kohde!