Etsimme kiinteistönvälittäjiä tai sellaiseksi tähtääviä!

Etsimme kiinteistönvälittäjiä tai sellaiseksi tähtääviä!

Koivu LKV on täyden palvelun kiinteistönvälitysliike Jyväskylässä! 
 
Olemme yhdistelmä pitkää kokemusta ja ammattitaitoa, sekä raikasta uutta ajatusta ja sitoutumista kiinteistönvälitykseen. Jatkamme vuonna 2013 alkanutta matkaa kirkkain tavoittein ja ilmein, aikomuksenamme tuoda uutta tuulta asuntokaupan maailmaan. Visiomme tekevät todeksi Koivun palvelevat välittäjät, jotka saavat tilaisuuden kasvaa kanssamme kiinteistönvälityksen huipulle. 
 
Kaipaamme ahkeria ja ennakkoluulottomia kiinteistönvälittäjiä tai sellaiseksi haluavia vahvistamaan ydintiimiämme. 
 
Vastineeksi tarjoamme vapautta päättää omasta ajankäytöstä, mahdollisuuden osallistua sisäiseen kehitystyöhömme, monipuolisen työnkuvan ja palkan, joka tukee juuri sinun persoonaasi. Myös nouseva urakehitys on mahdollista. 
 
Oletko se sinä? 
Palkkaamme henkilöitä, jotka syttyvät saadessaan auttaa asiakkaitamme pääsemään tavoitteisiinsa. Iloinen elämänkatsomus, vakaa elämäntilanne ja rehellisyys ovat meillä tervetulleita ominaisuuksia. Edellytämme myös yrittäjähenkisyyttä, aktiivista otetta, huolellisuutta ja tavoitteellisuutta. 
 
Työ ei vaadi LKV – tutkintoa, mutta se tai muu myyntikokemus katsotaan eduksi. Työhön kuuluu asiakashankintaa, valmiiden ja uusien asiakkuuksien pitkäjänteistä hoitoa asiakashallintajärjestelmän avulla, sekä laajakirjoisesti erilaisia myynti- ja markkinointitoimenpiteitä. 
 
Mitä tarjoamme sinulle? 
Koivu LKV tarjoaa sinulle huippuluokan provisiomallin, joka antaa mahdollisuuden korkeaan palkkatasoon. Ylärajaa ei ole!

Me haluamme tarjota sinulle työn, joka inspiroi ja saa sinut toimimaan vapautuneesti ja luottavaisesti. Onnistumisesi tueksi tarjoamme sinulle nykyaikaisen toimiston Jyväskylän kävelykadulla, valmiita asiakkaita ja myyntikohteita, korkeatasoiset lähihenkilön ja Digivelhon palvelut toimintasi tueksi, nykyaikaiset parhaat internet työkalut ja mahdollisuuden päättää omista työ- ja loma-ajoistasi.

Arvomme näkyvät arjessamme. Ajattelemme asiakaslähtöisesti, päätöksiemme lähtökohtana on eettisyys sekä kollegoiden tuki, johon voit aina luottaa. Huolella muotoiltu ja runsaasti kehuja saanut palvelumallimme on alan huippua ja sen me opetamme sinulle kannesta kanteen!  
 
Mistä lisätietoa ja miten hakea? Saimmeko sydämesi syttymään, innostuitko rajattomasta mahdollisuudesta? Laita vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi Jannelle osoitteeseen janne.neuvonen@koivulkv.fi. 
Lisätietoja saat soittamalla yrittäjä Jannelle numeroon p. 045 612 8711  

Tutustuthan huolellisesti toimintaamme ja myyntikohteisiimme sivulla www.koivulkv.fi. 

Teemme haastatteluja ja palkkaamme useita välittäjiä sitä mukaa, kun löydämme sopivia henkilöitä.