Minustako tulevaisuuden tähtivälittäjä?

Minustako tulevaisuuden tähtivälittäjä?

Olen Tiimiakatemialla Jyväskylän ammattikorkeakoulussa yrittäjyyttä opiskeleva Annika.

Opintomme ovat hyvin itseohjautuvaa ja verkostoituminen on todella tärkeää. Pääsin tapaamaan Koivu LKV:n toimitusjohtajaa ja yrittäjää Janne Neuvosta muutama päivä sitten heidän toimistolle. Nuorena ja kokemattomana tiimiyrittäjänä oli mahtava kuulla kokeneen ja pitkän uran yrittäjänä kulkenutta henkilöä. Janne kertoi heidän tarinaansa, joka teki minuun suuren vaikutuksen. Hän on rohkeasti ja uraauurtavasti haastanut kiinteistövälityksen alalla vallitsevan normin ja meille kaikille ehkäpä tutun kaavan.


Meidän opintomme pohjautuvat puhtaasti tiimityöskentelyyn, joka peilaa paljon Jannen ajatteluun ja tapaan, jolla hän on yritystään rakentanut. Hän yrittäjänä haluaa koko tiiminsä kulkevan eteenpäin yhdessä samalla kasvaen ja seuraten niin yhteisiä kuin omia unelmia. Janne on tietoisesti hakenut tiimiinsä alan kokeneiden osaajien rinnalle tulevaisuuden tähtiä. Hänellä on aito halu auttaa nuoria ja kokemattomia pääsemään eteenpäin. Janne vaalii luottamuksen ilmapiiriä yrityksessään, jonka myötä jokainen tiimiläinen saa tilaa yltää parhaimpaansa muiden tukiessa. 


Sain paljon uutta ja arvokasta tietoa yrittäjyydestä ja toki myös kiinteistönvälityksestä. Asunnon osto ja myynti ovat ihmisten yksityiselämän isoimpia päätöksiä. Janne korosti, että kiinteistövälityksessä keskeistä on asiakkaiden kokonaisvaltainen huomioiminen, sisältäen rinnalla kulkemista ja myös pelkojen kohtaamista. Tapaamisen myötä, en voi kieltää, etteikö ala houkuttele.

Jannella on pitkä urahistoria takana, eikä pelkästään kiinteistövälityksestä. Hän on elämänsä varrella rohkeasti kokeillut vaikka ja mitä, joka todellakin näyttäytyy positiivisesti hänen osaamisessaan. Hän myös painotti, ettei epäonnistumisia saa pelätä, koska ne kasvattavat niin ihmisenä kuin työelämässäkin. 


Minustako tulevaisuuden tähtivälittäjä?