Tämä ei ole työpaikkailmoitus, tämä on haaste sinulle!

Tämä ei ole työpaikkailmoitus, tämä on haaste sinulle!

Mikä kiinteistönvälittäjän työssä kiehtoo? Julkisuuskuva työnteosta on ainakin väärä. Se kuka ei ole alalla ollut ja tätä tehnyt, ei sitä ymmärrä. Sen lupaan.  

Itse kunnioitan suuresti jokaista, joka tällä työllä itsensä elättää, saatikka muille antaa siihen mahdollisuuden. 

Etkö usko, tervetuloa kokeilemaan. Lupaan että löydät sisältäsi ajan yli uuden avoimemman ja rohkeamman ihmisen, kunhan ensin kestät paineen.  

Ai miksi viitsisit vaivautua? Työajat ovat mitä sattuu ja palkkaakin maksetaan myynnin mukaan?

Vastaus on 14,5 miljoonaa euroa. Vähintään sen arvosta on meillä Koivulkv.fi sivulla asiakkaittemme meille luottamia myyntikohteita ja kaikki ovat jokaisen välittäjämme myyntivarastossa. 

Entä luku 350.000 euroa, miltä se kuulostaa? Vähintään sen verran on myynnissämme olevien aktiivisten kohteiden yhteenlaskettu välityspalkkiosumma nettona. 

Palkkahan maksetaan välittäjälle yleisesti provisiona myynnistä. Esimerkiksi 10.000 euron myyntikertymästä, saat palkkaa 3000–4000 euroa noin suunnilleen. Riippuu kokemuksesta, sopimuksesta ja yrityksestä. Eli kun saat myytyä yhden reilun 300.000 euron tai kolme 100.000 euron arvoista myyntikohdetta, on se aika lailla siinä.  

Ja ylärajaa ei ole. Tunnen ihmisiä, jotka myyvät yksin jopa lähes miljoonan vuodessa. 

En tietenkään voi tässä kertoa tarkkoja lukuja tai miten tarkalleen meillä tienataan, nehän ovat liikesalaisuuksia. Sen kuitenkin voin kertoa, että provisiomme kokeneelle myyjälle on kaupungin parhaita. Ja meillä voi saada sen päälle bonuksiakin, jos on tosi hyvä. 

Vaikka teemmekin yhdessä töitä kasvuyrityksessä ja tuemme reilussa työyhteisössä toisiamme, on tämä tietyllä tavalla yksilölaji. Jokaisella on lupa suoriutua oman kykynsä ja tavoitteensa mukaan. 

Eli mitä itse tekisit, jos saisit tämän mahdollisuuden? Innostaako vai lannistaako ajatus sinua? Menikö tätä lukiessasi ihosi kananlihalle, kun aloit ajattelemaan mitä upeita asioita onnistuminen mahdollistaisi? Vai alkoiko epäilys hiipiä mieleesi?  

Sinulla on mahdollisuus, jos omaat seuraavia ominaisuuksia: Olet kurinalainen ja tavoitteellinen myyjäpersoona, olet huumorintajuinen ja pidät ihmisistä, olet välkky ja hyvä tyyppi, et pelkää vaan olet terveellä tavalla itsevarma ja reilu työkaveri, olet pitkäjänteinen ja ahkera, sekä ymmärrät mitä tarkoittaa tunteiden siirto ja moderni myynti nykyaikaisia järjestelmiä hyödyntäen. 

Tässä sinulle lupaamani haaste. Ota se vastaan ja testaa edes huviksesi.

Mieti illalla mitä kaikki tämä voisi muuttaa elämässäsi ja keskustele siitä jonkun läheisesi kanssa. Mene sitten nukkumaan ja kun aamulla heräät, kysy ensimmäisenä itseltäsi rehellisesti: ”Olenko innostunut ja täynnä virtaa pelkästä ajatuksesta vai olenko jo päättänyt, ettei minusta siihen ole? ” 

Todellisuudessa päättäväisyys ratkaisee. Se auttaa väistämättä vastaan tulevien vaikeiden hetkien yli. Olemmehan riippuvaisia markkinoiden muutoksista. 

Jos otit haasteen vastaan ja olit vielä aamullakin innoissasi, täällä ollaan. Kanavat ovat auki. 

Tästä meille töihin!