Tervetuloa Reetta sekä Garantia Rakennus!

Tervetuloa Reetta ja Garantia Rakennus!

Toivotamme tervetulleeksi tiimimme kiinteistönvälittäjä Reetta Nummelinin. Reetalla on pitkä kokemus uudistuotannon puolelta yrittäjänä ja onkin oikea uudistuotannon asiantuntija! Koivulla hän tulee työskentelemään välittäjänä niin uuden kuin vanhankin parissa jokaiseen elämän tarpeeseen!  
 
Yhteistyöstä Garantia Rakennuksen ja Koivu LKV:n välillä Reetta ja Janne sanovatkin seuraavasti Kotipeilissä: "Kahtena perheyrityksenä meidän instrumenttimme soivat erittäin hyvin yhteen. Kumpikaan yrityksistä ei ole ihan tavallinen toimialansa yritys, molemmat etsivät uutta."

Reetta ja Janne uskovat uuden yhteistyön tarjoavan asiakkaille enemmän kuin välitystoimisto tai rakennusliike erillisinä voisivat antaa. Tällaista kokonaisuutta ei tietääksemme aikaisemmin ole toteutettu ainakaan Jyväskylässä – ja oikein toteutettuna palvelu on parasta mahdollista. 
– Tämä on vasta alku, ensiaskeleet, Reetta Nummelin huomauttaa. – Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan, pitkäaikaiseksi ja pysyväksi ratkaisuksi tätä on ajateltu.

Lopun artikkelista löydät Kotipeilistä 7.5.2022