Vuoden alku on paras aika uudelleen syntymiseen!

Vuoden alku on paras aika uudelleen syntymiseen!

Koivu LKV:n tarina alkaa vuodesta 2004, kun toisen polven kiinteistönvälittäjä Janne Neuvonen aloitti elokuussa myyntineuvottelijana Suomen Huoneistoketju Oy:n Lahden toimipisteessä. Ensimmäisellä yrittämällä saatu LKV pätevyys istutti ajatuksen omasta välitysbrändistä tulevaisuudessa.

Ura urkeni Lahdessa tammikuussa 2006 ja tie johti Habitan esimieskoulutuksen kautta vihdoin Jyväskylään joulukuussa 2007, kun Jannelle tarjottiin toimitusjohtajan paikkaa Jyväskylän Habita Oy:stä. Muutto Jyväskylään kätilönä työskentelevän vaimon Brittan ja kahden pienen lapsen kanssa toteutui nopeasti.


– Oli siinä vauhtia, kun piti uudenvuoden aattoon mennessä, kolmessa viikossa, hankkia perheelle asunto, yhdelle lapselle päiväkotipaikka ja toiselle koulupaikka, Janne tokaisee nyt.  


Vuodet vierivät ja Janne kypsytteli kokemusta kerryttäessään yhä ajatusta omasta välitystoimistostaan.


Koivu LKV:n pohja valettiin vuonna 2013, kun Kiinteistömaailmassa ja Danske Bankissa uraa luoneet Jukka-Pekka Friman ja Janne Äijänen perustivat Jyväskylän Seudun Huoneistomarkkinat Oy:n, Huom! -brändin sopimusedustajaksi Keski-Suomessa.


Jannet löysivät toisensa vuonna 2016, kun Äijäsen ura vei lehtimaailmaan ja Neuvonen, joka etsi tuolloin uusia mahdollisuuksia, liittyi Jukka-Pekan rinnalle mukaan yritykseen ja aloitti työt toimitusjohtajana 1.11.2016. Matkan varrella mukaan tulivat myös Petteri ja Saija, täydentämään palvelustaan tunnettua välitystoimistoa. Kahdeksan vuoden ajan yhteistyökumppaneiden, kuten Nordea-pankkikonsernin kanssa Jyväskylän seudun asukkaat saivat nauttia asiantuntevaa välityspalvelua jokaisessa elämäntilanteessa.


Syksyllä 2021 Janne tiesi, että pitkäaikainen haave omasta välitysbrändistä oli toteutumassa. Kertynyt kokemus välitysfirman ruorissa ja ympärille muodostunut asiantuntijatiimi mahdollistivat, yhdessä hyvän ajoituksen kanssa, uuden brändin aamunkoin.


Vuoden taitteessa 2022 Realia Groupin lopettaessa Huom! - brändin, syntyy Jyväskylässä tilalle uusi ja upea Koivu LKV, jatkaen jo lähes kymmenen vuotta kerrottua tarinaa, parantaen sitä entisestään. Tervetuloa mukaan luomaan uutta historiaa myös seuraavillekin vuosille!