Garantia - KoivuLKV | Uudistuotannot - Jyväpolku / Kinkomaa

Uudistuotantoa

Kinkomaa / Jyväpolku

 

 

Kinkomaa / Jyväpolku

Viihtyisää arkea Ahvenlammella

Paritaloasunto suositulla Ahvenlammen alueella. Asunto isolla ja aurinkoisella tontilla, jossa oleskelupihat terasseineen on sijoitettu sisäpihan rauhalliseen suuntaan. Asunnolle kuuluu oma lämmin varasto sekä autokatospaikka asunnon edustalla. Uudiskohteen hyvät puolet kuten edulliset asumiskulut nyt ja vuosiksi eteenpäin toteutuvat tässäkin upeassa paritalossa. Moderni paritalokohde Muuramen nopeiten kasvavalta alueelta tarjoaa mahtavan paikan istuttaa juurensa.

 

Kohteen tiedot

Aikataulu
1. Vaihe valmis
2. Vaihe käynnissä

Asunnot 

2kpl 3h+k+s 81 m²
1kpl 4h+k+s 95 m²
1kpl 4h+k+s 90 m²
3kpl 5h+k+s 108 m²
1kpl 4h+k+s 111 m²
1kpl 5h+k+s 111 m²

Rakentaja
Garantia Rakennus

 

Garantia Rakennus

Omatoimista ja edullista asumista


Jyväpolun kiinteistömuotoiseen paritalokohteeseen kuuluu yhteensä 9 asuntoa, neljässä rakennuksessa. Asunnoille kuuluu oma autokatospaikka asunnon edustalla, sekä toinen paikka yhteisellä piha-alueella. Iso terassi aurinkoiseen ja suojaisaan suuntaan takaa viihtyisän oleskelun myös ulkona omaa pihaa ihaillen. 

Kohde on kiinteistömuotoinen, jolloin jokainen hallinnoi omaa määräosaansa tontista hallinnanjakosopimuksen mukaisesti. Oma tontti, maalämpö ja nykyaikainen tekniikka takaa tämänkin kohteen edulliset asumiskulut vuosiksi eteenpäin. Tulevaisuutta ajatellen on katoksissa myös valmius sähköautojen latausasemalle.  

Paritaloasunnoissa jokainen asiakas pääsee itse suunnittelemaan oman tulevan kotinsa sisustuksen kiintokalustuksia myöten. Kiintokalustussuunnittelun tarjoaa kotimainen kalustetoimittaja Puustelli.  

Paritalokohde tarjoaa helppoa ja kustannustehokasta asumista, mutta mahdollistaa myös omatoimisen asumisen ilman yhtiön velvoitteita. Yhteiset kulut tontilla jaetaan hallinnanjaon mukaan 9 osaan. Vesi- ja sähkökulut maksetaan toteutuneen kulutuksen mukaan omien mittarilukemien perusteella.

Asunnot

Asunto Koko Huoneet Status
Jyväpolku 4 B 2 95 m² 4h,k,s +autokatos/var 285950 €

Me pidämme asiakkaistamme aina huolta!

Garantian rakentaman unelmien asunnon ostaminen on helppoa ja turvallista. 
Kun varaat asuntosi Koivu LKV:n kautta, saat ostajan etuna kattavan tietopaketin ja Omavälittäjän avustamaan Sinut läpi rakennusprosessin valmistumiseen asti.

Uudiskodin ostajalle tarjoamme etuja oman asunnon myyntiin.  

Osoituksena kotimaisesta laadusta ja asiantuntijuudesta Garantialle on myönnetty Avainlippu. 

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Ota yhteyttä jo tänään! 

Reetta Nummelin

Kiinteistönvälittäjä, LKV, RI
040 543 7112
reetta.nummelin@koivulkv.fi

Sisustusmateriaalit

Koulut ja päiväkodit

Kaupat ja palvelut

Ympäristö ja luonto

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

Mietteissä asunnon myynti?
Jätä meille yhteydenottopyyntö


Täytä alta löytyvä lomake, niin otamme yhteyttä
kahden vuorokauden kuluessa.