Koivu LKV ja Garantia rakennus | Uudistuotannot Jyväskylä / Mannisenmäki

Uudistuotantoa

 

Jyväskylä / Mannisenmäki

Jyväskylä / Mannisenmäki

Rauhaisaa asumista palveluiden äärellä

Mannisenmäki sijoittuu Palokan keskuksen läheisyyteen. Alueelta pääsee kätevästi kaupungin joka puolelle hyödyntämällä yhteyttä Nelostielle alapuolella kulkevaa Saarijärventietä pitkin. Mannisenmäen alueella on oma päiväkoti ja peruskouluja on lähietäisyydellä useitakin. Läheltä löydät myös Palokan kauppakeskukset ja kaikki sieltä löytyvät palvelut. Asuntoyhtiö sijoittuu isolle rinnetontille. Tontin muoto mahdollistaa suuret takapihat rauhalliseen suuntaan, jonka ääressä pääsee nauttimaan alueen parhaista puolista katetulla terassilla. Rauhallinen sekä kätevä sijainti lähellä palveluita mahdollistavat mukavan päivittäiselämän.   

Kohteen tiedot

Aikataulu
Ennakkomarkinoinnissa ⎸ Rakentaminen alkaa varaustilanteen mukaan ⎸ Aikaisintaan Kesä 2024

Asunnot 

As 1 ⎸ 4H+K+S
+ autokatos/lämmin varasto
111 m²

As 2-5 ⎸ 4H+K+S
+ autokatos/lämmin varasto
103 m²

As 6 ⎸ 4H+K+S+parvi
+ autokatos/lämmin varasto
156 m²

Rakentaja
Garantia Rakennus

Garantia Rakennus

Edullista ja ekologista asumista

Palokan As Oy Jyväskylän Mannisenmäkeen rakennetaan kuuden asunnon laadukas rivitaloyhtiö. Talo sijoittuu laskevaan rinteeseen Palokkajärven suuntaan. Oma autokatospaikka löytyy asunnon edustalta, samoin lämmin varasto. Jokaiselle Huoneistolle jää myös iso oma takapiha. Suunnitteluun on panostettu huolella ja pohjaratkaisut ovat toimivia sekä nykyaikaisiin tarpeisiin sopivia.

Huoneistot ovat kaikki isoja ja tilavia, 2-kerroksisia perheasuntoja. Oleskelutilat on sijoitettu sisääntulokerrokseen, josta pääsee astumaan lasiliukuovien kautta omalle lasitetulle parvekkeelle. Alakerrasta löytyvät pesutilat, erillinen kodinhoitohuone, sekä makuuhuoneita. Alakerran tasalla asunnoilla on katettu terassi. Asuntoihin on mahdollista asentaa kevyttakka sekä ilmalämpöpumppu jo rakennusvaiheessa. Kysy näistä tarjous myyjältä!

Yhtiö lämpiää kaukolämmöllä. Katolle asennetaan aurinkopaneelit yhtiön ja osakkaiden sähköntuotannon hyödyntämiseen.

Asunnot

Garantia Mannila pohjaA2
Asunto Koko Huoneet Status
Mannisenmäentie 17 A 3 103 m² 4h,k,s +ak/var 345050 €
Mannisenmäentie 17 A 2 103 m² 4h,k,s +ak/var 345050 €

Me pidämme asiakkaistamme aina huolta!

Garantian rakentaman unelmien asunnon ostaminen on helppoa ja turvallista. 
Kun varaat asuntosi Koivu LKV:n kautta, saat ostajan etuna kattavan tietopaketin ja Omavälittäjän avustamaan Sinut läpi rakennusprosessin valmistumiseen asti.

Uudiskodin ostajalle tarjoamme etuja oman asunnon myyntiin.  

Osoituksena kotimaisesta laadusta ja asiantuntijuudesta Garantialle on myönnetty Avainlippu. 

Asiantuntijamme vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiisi. Ota yhteyttä jo tänään! 

Reetta Nummelin

Kiinteistönvälittäjä, LKV, RI
040 543 7112
reetta.nummelin@koivulkv.fi

Sisustusmateriaalit

Kaupat ja palvelut

Koulut ja päiväkodit

Ympäristö ja luonto

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

Mietteissä asunnon myynti?
Jätä meille yhteydenottopyyntö

 Täytä alta löytyvä lomake, niin otamme yhteyttä
kahden vuorokauden kuluessa.