Janne Neuvonen | Koivu LKV

Janne Neuvonen

Yrittäjä, TJ, LKV

045 612 8711
janne.neuvonen@koivulkv.fi
Ota yhteyttä

Jyväskylä
Kauppakatu 18 C 32
40100 Jyväskylä

“Koko palvelukokemus, ammattitaidolla” 

 

Näin asun
Asun vaimoni kanssa mukavasti korkealla Lutakossa, järven rannassa. Kotini lempipaikka löytyy joko olohuoneen nojatuolista Genelecien vierestä tai keittiöstä. Ruoanlaitto on lähellä sydäntäni ja monet ovat väittäneet kokkaustaitojani hyviksi. Omaa kotia etsiessä huomiomme kiinnitti erityisesti rauhallinen järvimaisema, mutta silti palvelujen ja tapahtumien äärellä. Läheltä löytyy kaikenlaista kivaa ja työmatkakin taittuu nopeasti.

Siksi välitän
Välittäminen on aidosti merkityksellistä työtä, mikä on minulle tärkeää. Sen vuoksi olenkin viihtynyt työssäni jo lähes 20 vuotta. Mottoni kuuluu: “kiire on vanhanaikaista”. Meidän palvelumme ei koske vain asuntoja, vaan se kattaa kaupan kaikkien osapuolien koko palvelukokemuksen. Silloin täytyy osata pysähtyä hetkeen ja ymmärtää sen merkitys.  

Silloin onnistuin
Työstäni kertoo erityisesti tapaus, jossa käsissäni kolmen eri perheen elämäntilanteet kohtasivat toisensa ja samojen kauppojen yhteydessä saimme toteutettua monta pitkäaikaista haavetta elämästä sekä asumisesta maaseudulla ja kaupungissa. Suosituille kohteille löydettiin ostajat lopulta vain noin viikossa ja kaupantekokahveilla nautittiin yhdessä hyvillä mielin kirsikkakakkua. Todellinen onnistuminen, siis! 

"Alusta lähtien luottavainen olo, että kohde menee nopeasti kaupaksi ja niin siinä kävikin. Ei mitään huomauttamista ja kohteen tyhjennyksessäkin sain vielä apua välittäjältä."


Myyjä, Lievestuore

"Kaikki sujui erittäin hyvin. Välittäjä oli asiantunteva ja auttavainen, sain kaikkiin kysymyksiini vastaukset ja vielä ylimääräistä ohjausta asunnon ostossa kiinnitettäviin seikkoihin. Välittäjä oli rento ja selvästi todella nautti työstään ja välitti asiakkaistaan. Suosittelen ehdottomasti, ja tiedän jo keneen olen yhteydessä jos joskus myyn asuntoni. 5/5."


Ostaja, Jyväskylä

"Petteri was saviour on the day of hand overing the flat. We under estimated the housing moving and were late in moving goods and cleaning the house. Since, we dont have any leverage to extended the handover time, Petteri joined us helping moving the house items to new apartment and others. Apart from this, the communication between buyer and seller is handled in nice manner. We are overall very happy to engage with Petteri on this deal."

Myyjä, Palokka

"Näytöstä lähtien kaikki sujui oikein hyvin. Saija on oikein ihana ihminen ja oma itsensä, sekä oli myös meidän ostajien "puolella". Selitti asiat hyvin ja huolellisesti. Otti ihanasti huomioon myös lapset."

Noora Koivisto

"Hei!
Positiivinen asenne asuntomme myyntiin ja mielestämme kohtuullinen välityspalkkio johti toimeksiantosopimukseen. Hyvä tiedottaminen koko myyntiprosessin aikana kaupantekohetkeen saakka. Voimme suositella."

Myyjä, Jyväskylä

"Yhteistyö sujui hyvin. Sain riittävästi tietoa asioista, välittäjä oli luotettava ja hän hoiti tehtävänsä hyvin."

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki sujui vaivattomasti ja kaupat oli nopeat. Kuten on ollut Jupen kanssa aiemminkin." 

Harri Mård

"Mielestäni kaikki sujui hyvin. Saimme myytyä talon nopeammin kuin mitä luulimme vaikka talolla oli jo ikää. Välittäjä oli tavoitettavissa silloin kun halusimme."

Myyjä, Laukaa 

"Asuntomme myynti onnistui erittäin hyvin. Välittäjä oli ammattitaitoinen, yhteistyö sujui ja kaupat syntyivät todella nopeasti. Suuret kiitokset Saija!" 

Myyjä, Jyväskylä

"Kaikki mitä sovittiin, kaikki piti. Perunkirjassa olevan virheen J-P huomasi ja jälkeenpäin korjattiin. Ei mitään muuta kuin positiivista sanomista."

Irmeli, Jyväskylä

"Petteri oli hyvin aktiivinen ja piti minut ajan tasalla välityksen eri käänteissä. Hän hoiti homman moitteettomasti alusta loppuun."

- Aleksi Tolvanen

"Janne otti homman tosissaan alusta asti. Tuli sellainen olo, että välittäjä todella halusi saada asunnon kaupaksi. Saimme hyviä vinkkejä siihen, mitä itse voimme tehdä myynnin edistämiseksi, mutta saimme myös jättää vastuun asiantuntijalle. Yhteydenpito toimi."

Myyjä, Jyväskylä

Jätä minulle yhteydenottopyyntö

Täytä alta löytyvä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä
kahden vuorokauden kuluessa.