Reetta Nummelin | Koivu LKV

Reetta Nummelin

Kiinteistönvälittäjä, LKV, RI

040 543 7112
reetta.nummelin@koivulkv.fi
Ota yhteyttä

Jyväskylä
Kauppakatu 18 C 32
40100 Jyväskylä

"Välittämistä asiakasta kuunnellen"

Näin asun 
Myimme jokin aika sitten omakotitalomme Säynätsalosta ja etsimme parhaillaan uutta kotia, tai rakennuspaikkaa uudelle kodillemme. Haluan keittiön ja oleskelutilan olevan iso yhtenäinen tila, sillä ruoanlaitto on lähellä sydäntäni. Nautin paljon luonnonvalosta ja isoista ikkunoista, jotka kantavat valoa kotiin. Terassi, jossa viettää kesäpäiviä sekä -iltoja on myös ehdottomasti tarpeen. Panostan mieluummin oleskelutiloihin sekä keittiön toimivuuteen kuin esim. makuuhuoneisiin, joissa käydään vain nukkumassa. Myös pienet koiramme ja aktiiviset harrastukset tuovat omat vaatimuksensa kodille.

Siksi välitän 
Olen ollut rakennusalan yrittäjä vuodesta 2006, ensimmäisiä uudiskohteita olen myynyt jo 2007-08. Vuosien varrella olen ehtinyt niin suunnitella kuin myydäkin useita kohteita rakentamisen ohella. Tämän seurauksena alkoi välittäminen suuremmissakin määrin kiinnostamaan. On erittäin palkitsevaa auttaa asiakkaita uusien kohteiden ostossa sekä vanhojen myynnissä. Nautin merkityksellisestä asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, koska selkeästikin rakennus-, sekä asuntoasiat ovat lähellä sydäntäni. Haluan muuttaa näkemystä välittäjistä ja siitä, minkä takia tätä työtä tehdään. Haluan tarjota asiakkaille miellyttävän välityskokemuksen! 

Silloin onnistuin 
Vanhan Ortopedian saneerausprojekti oli yksi hienoimmista kokemuksista työurallani ja siinä koettiin monenkinlaisia onnistumisia. Uniikin suojelukohteen muutostyötä oli mahtava toteuttaa ja myös hienoa oli nähdä, miten projektin toteuttaneet työntekijämmekin olivat ylpeitä lopputuloksesta. Kohde antoi myös yrityksellemme uutta näkyvyyttä. Rakennus soveltui loistavasti saneeraukseen ja asunnoista tuli todella upeita. Oli hieno hetki, kun pääsi luovuttamaan näiden kohteiden avaimia uusien omistajien käsiin.

Jätä minulle yhteydenottopyyntö

Täytä alta löytyvä lomake, niin olemme sinuun yhteydessä
kahden vuorokauden kuluessa.